Mass fish deaths in central Vietnam from industrial wastewater discharge. Officials have promised that findings from an inspection at a Taiwanese steel firm will be soon made public.Tran Hong Ha, Minister of Natural Resources and Environment, was on inspection trip to Formosa steel plant in Ha Tinh Province.. 

US and Vietnam complete first phase of dioxin cleanup in Da Nang - The toxic chemical was removed from 45,000 cubic meters of excavated soil and sediment at the site

News and Views blad om projekter - Nr 31 Både om Vietnam og Cambodia. Fyraftensmøde: Landbrugsudvikling i et civilsamfundsperspektiv, den 11. maj kl 16.30 til 18 i København.

Tirsdag 24. april fortalte Dr. Thac og Dr. Binh fra Børnehospital nr. 1 i HCMC om "Børnesundhed i Vietnam". Først foredrag på Rigshospitalet, derefter middag for de interesserede på vietnamesisk restaurant.

Overview of the new cabinet - New Prime Minister, three Deputy Prime Ministers and 18 Ministers. Vietnam has first chairwoman of parliament - Nguyen Thi Kim Ngan - won 95 percent of votes.

Den danske NGO ADDA har støttet farme med økologiske grøntsager i Hanois omegn. Nu er der lavet mærkning af økologiske fødevarer og de sælges i en række butikker i Hanoi.

Velkommen til udstillingen"Life". Malerier af den Vietnamesiske maler DANG DUONG BANG. Der var fernisering lørdag den 16. april. Udstillingen kan ses indtil søndag den 1. maj.

Vietnam Kulturdag 2016 afholdt lørdag 9. april kl 10-16 på Amager. Om formiddagen talte fru Minh, næstformand for Vietnam-Danmark Venskabs Forening. Musik med Clara Bryld (sang) og Tri Minh (klaver). Foredrag Adam Jacoby og Wilfred Gluud.

Wilfred Gluud har sammen med Jan Cadovius har været på 3 måneders rejse i Vietnam fra 11/1 2016. Begge tog fotos, men hvor Wilfred tog til Hanoi, fortsatte Jan med at udforske Danang om omegn. Lørdag den 9. april fortæller Wilfred Gluud om turen og viser fotos.

Vietnam has first chairwoman of parliament - Nguyen Thi Kim Ngan, who had been deputy chairperson of the National Assembly since 2011, won 95 percent of votes to replace Nguyen Sinh Hung, who officially left the post on Wednesday 30/3 afternoon after a five-year term.

Pages