NU MED NYVALGT BESTYRELSE! Der blev vedtaget strategi 2017-2019 samt ændret vedtægter DVF og de to indsamlinger.

Vietnam names and shames 11 officials over Formosa environmental disaster. More than 50 violations at a steel mill run by Taiwan's Formosa Plastics Group, including the unauthorized use of a dirtier production process, led to Vietnam's worst environmental disaster.

Kurt og  Sang Lender Jensen er ved at sælge deres hus i Nørre Bork fordi Sang skal udvises af Danmark. Når huset er solgt flytter de tilbage til Vietnam, Måske til Bao Loc hvor de før har boet, samt bygget 2 hængebroer.

DVF har nu fået hjæp i sekretariatet. Vi kan altid bruge flere hænder uanset om du vil give en hånd med til vores kulturarrangementer, eller om du har evner indenfor fundraising, udviklingsarbejde, kommunikation ogn markedsføring eller skrive artikler til VietNam Ajour.

Jørgen Prag og Wilfred Gluud fik 1. februar forevist provinshospitalet i bjergbyen Bao Loc. Også byggeriet af det nye hospital, som enkelte afdelinger måske kan flytte over til i løbet juni. Wilfred Gluud fik 24. januar forevist de 2 maskiner som indsamlingen har doneret i 2016.

Project RENEW: The Hill Tribes Of Vietnam - One legged woman, with 3 year old child, living in mountains near Khe Sanh in Quang Tri Province recieved gifts.

Dansk Vietnamesisk Forening ønsker alle medlemmer og venner et godt Têt nytår i hanens år. Nytårsaften var 26. januar. 
50 shades of rooster: Vietnamese artists celebrate new year - A unique collaborative project inspired by the colorful bird, the symbol of the new lunar year.

Meet a limbless little girl in Vietnam - Chi is a third-generation Agent Orange victim, inheriting dioxin from her paternal grandfather who fought in the American war in Vietnam.

Too many environmental problems. Vietnam suffers 50 major toxic waste scandals in 2016 - The perpetrators, 60 percent of them foregin firms, pumped untreated waste into lakes, rivers and oceans with impunity. 

Se artikler, fotoserie og hvor i Danmark man kan købe MARUE chokalade. Se begge ejerne med kakabonden fra Lam Dong provinsen Nguyen Van Doa, Samuel Maruta og Vincent Mourou.

Pages