Vietnam names and shames 11 officials over Formosa environmental disaster. More than 50 violations at a steel mill run by Taiwan's Formosa Plastics Group, including the unauthorized use of a dirtier production process, led to Vietnam's worst environmental disaster.

UNDERSKRIFT INDSAMLING for at Sang Lender Jensen kan blive i Damark - Kurt Lender Jensen skriver 30/1: har lige modtaget brev fra integrations kontoret. Støjberg vi skal forlade Danmark omgående - hvis min kone Sang ikke rejser nu kan hun blive afhentet TVANGSMÆSSIGT. Altså 1-2 uger før vi har sølvbryllup.

Jørgen Prag og Wilfred Gluud fik 1. februar forevist provinshospitalet i bjergbyen Bao Loc. Også byggeriet af det nye hospital, som enkelte afdelinger måske kan flytte over til i løbet juni. Wilfred Gluud fik 24. januar forevist de 2 maskiner som indsamlingen har doneret i 2016.

Der indkaldes til ordinær generalforsamling i DVF søndag den 19. marts kl 14-16.
Bilag indtil nu dagsorden og forslag til ændrede vedtægter for de to indsamlinger. Der kommer også forslag til ændrede vedtægter for DVF.

Project RENEW: The Hill Tribes Of Vietnam - One legged woman, with 3 year old child, living in mountains near Khe Sanh in Quang Tri Province recieved gifts.

Dansk Vietnamesisk Forening ønsker alle medlemmer og venner et godt Têt nytår i hanens år. Nytårsaften var 26. januar. 
50 shades of rooster: Vietnamese artists celebrate new year - A unique collaborative project inspired by the colorful bird, the symbol of the new lunar year.

Meet a limbless little girl in Vietnam - Chi is a third-generation Agent Orange victim, inheriting dioxin from her paternal grandfather who fought in the American war in Vietnam.

Too many environmental problems. Vietnam suffers 50 major toxic waste scandals in 2016 - The perpetrators, 60 percent of them foregin firms, pumped untreated waste into lakes, rivers and oceans with impunity. 

Se artikler, fotoserie og hvor i Danmark man kan købe MARUE chokalade. Se begge ejerne med kakabonden fra Lam Dong provinsen Nguyen Van Doa, Samuel Maruta og Vincent Mourou.

Vo Quy, Father of Environmental Conservation in Vietnam, Dies at 87 - Dr. Quy was well known for his poinering studies om Vietnam's wildlife. The zoologist and author of "Birds of Vietnam" has a bagful of global environmental awards for his lifetime of advocacy and is considered the father of Vietnam's still small environmental movement.

Pages