Filmaften med fokus: LGBT’ere i Sydøstasien. Valby Kino, Gammel Jernbanevej 36. Tæt på S-tog og busser, bl.a Bus 18. Tirsdag 10. marts kl. 18:30 inviterer Dansk Vietnamesisk Forening til filmaften i samarbejde med MIX Copenhagen | LesbianGayBiTrans Film Festival

Nu er der 5 steder hvor man kan købe lækre vietnamesiske Bánh Mì sandwich i København. Den vietnamesiske sandwich kombinerer det sydøstasiatiske smagfulde og farverige køkken med franske baguettes og pateer.

I 2015 falder Têt nyår den 19. februar og det er Gedens år. Officielle helligdage ligger fra 17-23. februar. 9 dos and don’ts of Tet: This cheat sheet will help you survive Vietnam's Lunar New Year - The Mekong’s Grandest Flower Village In Full Bloom - Photos

Her fiskes tigerrejer, du kan spise med god samvittighed - Danske forbrugere kan være med til at bevare et livsvigtigt økosystem i Vietnam. Dansk Supermarked dropper rejer, der ødelægger natur. En reje med standarder - WWF støtter i processen mod ASC-certificering.

Vietnam-møde i Slagelse mandag 23/2 kl. 19.30 på biblioteket.        USAs Vietnamkrig - Vietnambevægelsen i Danmark - Vietnam i dag. Vietnamekspert Wilfred Gluud fortæller og viser fotos og videoer.

28/1 Survey: Vietnam sees positive change towards gay people.  Vietnam taking the lead in gay rights in Southeast Asia by abolishing a ban on same-sex marriage. The revised law, does not officially recognizing same-sex marriage.

Human Rights Watch: How International Human Rights Day Is Celebrated in Vietnam. Christian Broadcasting Network (CBN): Vietnamese Pastor Brutally Beaten, Hospitalized - Mennonite Pastor Quang. Vietnam Embassy Denmark: Vatican Cardinal visits Viet Nam
Danish Minister of Trade and Development Cooperation Mogens Jensen was visiting Vietnam 20-22/1 to better trade relations. Accompanied by a delegation of 40 Danish companies, operating in food, climate, and energy. Vietnam er nu det første land i verden med dansk vækstråd
Vietnam-krigen sluttede for snart 40 år siden den 30. april 1975. Wilfred Gluud fortalte og viste billeder og videoer på møde 13/1. Se videoer og Powerpoint.
Lao hydro dam to seriously affect Vietnam’s Mekong Delta. Disagreement Over Lower Mekong River Dam Project: Don Sahong hydropower dam.

Pages