Nu med fotos. Vietnam Kulturdag lørdag 5. april fra kl 9:45 til 17:00. ASIA House, Indiakaj 16, København Østerbro. Foredag, musik, mad og børneaktiviteter. Frokostjazz med bassisten Chris Minh Doky. Danh Tran (Vietnam citar) virtuosen spillede Than Thúy om eftermiddagen.

Engelsklærer Annette Winther er blevet ny forkvinde for Landsindsamlingen Hospitalsustyr til Vietnam. Helle Blom er gået ud af Indsamlingsudvalget efter over 25 år, heraf 12 som formand.

DVF har fået godkendt nyt projekt  "Rights of underpriviliged migrant children in Ho Chi Minh City" af CISU/Danida med start 1.4.2014. Projektetet har fokus på rettigheder og sundhed. CISU har bevilget 3½ mill. kr. til det 3-årige bistandsprojekt for ca. 5.000 emigrantbørn.

Viêt Nam Kulturdag lørdag 5. april, Asia House, Indiakaj 16, København Østerbro. Anh Lê fra Restaurant LêLê giver dig tips til, hvordan man tilbereder danske råvarer på vietnamesisk maner. Kl. 10:30-11:15
LØRDAG DEN 5. APRIL 9:45 til 17:00 i ASIA House (tæt på Langelinie), Indiakaj 16, 2100 Købanhavn Østerbro.
15:30 - 16:15: Thanh Thuy fortæller på engelsk om sine musikstudier på Universitetet i Malmö og spiller Dàn  Tranh (vietnamese citar)
16:30 - 17:00: Koncert med Thanh Thuy afslutter Kulturdagen 

Vietnam Kulturdag lørdag 5. april: Frokostjazz med bassisten Chris Minh Doky kl. 13:00 til 13:30. Chris Minh Doky er uddannet i New York og fik sit gennembrud i samarbejde med guitaristen Mike Stern. Han er især kendt for sit varme og melodiske spil på både el- og akustisk bas.

Hotspots at former US Airbase Bien Hoa and Da Nang to be cleaned up. Bien Hoa worse contaminated than expected. Vietnamese men near old U.S. base highly exposed to dioxins.          

Long Bien Bridge in Hanoi is the most famous and historic bridge. During the war years when US army threw their bombs on Hanoi, the bridge was repeatedly target of USA bombers. It was built from 1899 to 1902 after plans by Gustave Eiffel.

Da en vietnamesisk oberst blev spurgt, hvornår de opdagede faren ved Agent Orange, svarede han “da børnene blev født”. Nu vil Vietnams regeringen tillade genmodifecerede afgrøder (GMOer) i dyrefoder - produceret af det selvsamme firma som stod bag Agent Orange.

Indsamlingen "Hospitalsudtyr til Vietnam" har fået revideret folder og plakat. Ny protektor er den verdensberømte jazzbassist Chris Minh Doky, hvis far kommer fra Vietnam. Chris Minh Doky spiller også på Vietnam Kulturdag lørdag den 5. april.

Pages