Lørdag 11. April fra 10 i Osram huset i Valhallagade på Nørrebro i København. HipHop, udstilling af foto samt foreforedrag. Mulighed for at købe vietnamesisk mad til kun 20 kr.

Generalforsamling søndag den 22/3 i Lærdalsgade kl. 14-16. Dagsorden ifølge vedtægterne. Forslag fra bestyrelsesmedlem Freddy Karup Pedersen om at udvide aktiviterne til også at omfatte Cambodja og Laos, uden at foreningen skifter navn.

Filmaften med fokus: LGBT’ere i Sydøstasien. Valby Kino, Gammel Jernbanevej 36. Tirsdag 10. marts kl. 18:30 inviterede Dansk Vietnamesisk Forening til filmaften i samarbejde med MIX Copenhagen | LesbianGayBiTrans Film Festival

8th March 1965: USA send marines to Vietnam - 16th March 1970: Anniversary of My Lai massacre - 30th April 1975:f Saigon fell to SouthVietnam Liberation Movement and North Vietnam Army. PBS Video 8 min USA veterans returning to Vietnam to help.

TV: Vietnamkrigen - Før - Under - Efter

DR K viser fortsat del 3 af serien "Vietnam - under krigen", en britisk dokumentarserie fra 2014, indtil 8. april. Originaltitel: "Vietnam - Before, During, After".
Internet "dr.dk", søg på "Vietnam"

Undervisningsminister Christine Antorini (S) var i Vietnam 3-6/3 for at fremme dansk uddannelseseksport. Det skal opgradere lokale medarbejdere til gavn for danske virksomheder. Nyt lovforslag give danske uddannelsesinsitutioner mulighed for at udbyde uddannelser i udlandet

Nu er der 5 steder hvor man kan købe lækre vietnamesiske Bánh Mì sandwich i København. Den vietnamesiske sandwich kombinerer det sydøstasiatiske smagfulde og farverige køkken med franske baguettes og pateer.

I 2015 falder Têt nyår den 19. februar og det er Gedens år. Officielle helligdage ligger fra 17-23. februar. 9 dos and don’ts of Tet: This cheat sheet will help you survive Vietnam's Lunar New Year - The Mekong’s Grandest Flower Village In Full Bloom - Photos

Her fiskes tigerrejer, du kan spise med god samvittighed - Danske forbrugere kan være med til at bevare et livsvigtigt økosystem i Vietnam. Dansk Supermarked dropper rejer, der ødelægger natur. En reje med standarder - WWF støtter i processen mod ASC-certificering.

Vietnam-møde i Slagelse mandag 23/2 kl. 19.30 på biblioteket.        USAs Vietnamkrig - Vietnambevægelsen i Danmark - Vietnam i dag. Vietnamekspert Wilfred Gluud fortæller og viser fotos og videoer.

Pages