Blow for US President Obama's Trans-Pacific Partnership (TPP) as Vietnam parliament defers ratification - Nguyen Thi Kim Ngan, the parliament chairwoman, 16. september said Vietnam's ratification would depend on the Communist Party, the global situation and the outcome of the U.S. election.

Fyraftensmøde i København afholdt 22/9 kl. 17 om livsvilkårene for Ho Chi Minh City's udsatte børn. Projektkoordinator Freddy Karup Pedersen om "Børns Rettigheder" og rapporter om migrant- og gadebørn. Sepideh Foroosh fra Shelterindsamling fortalte om arbejdet med seksuelt misbrugte piger på Little Rose Warm Shelter. Med pressemeddelelse og 24 sider surway

Foredrag om rejser til Vietnam, Cambodja & Laos ved Vietnamtravels. Odense Mandag den 26. sep, kl.19.30. København Tirsdag den 27. sep, kl.19.30. Information for alle,dem som vil rejse med dansk rejseleder, individuelle rundrejser med egen private guide og for folk, som vil rejse på egen hånd.

VIETNAM FOREDRAG Torsdag 13. oktober kl 16.30 med Inger Vinther Johansen. Vietnam er i dag en kulturel og gastronomisk perle, der tiltrækker mange turister udefra,. Hvordan er Vietnam kommet ovenpå og har kunnet skabe en rivende udvikling, der har hevet det store flertal af vietnamesere ud af fattigdom? Tilmelding nødvendig til FOF Århus.

Odense 25/10, Svendborg 26/10. Århus og Ålborg i november. Med Vietnam ekspert Wilfred Gluud.

Den tyske venskabsforening med Vietnam i Düsseldorff arrangerer en medlemsrejse på 16 dage fra 26/12 til Vietnam.
Medlemmer af DVF der taler tysk har mulighed for deltage.

Obama landed in Ventiane 5/9 for ASEAN summit. More than 580.000 bombings mission were carried out over Laos from 1964-74. More than 50.000 people have been killed since the war ended. Every year the is approx. 300 new casualitiesof which 40 % of the victims are children. Obama promished 90 mill dollar.

Fru Sang Lender Jensens opholdstilladelse i Danmark udløb 2. august, og sagen behandles nu sagen i Udlændingestyrelsen. Kurt Lender Jensen mødte Sang i Vietnam og de har været har gift i 24 år. Kurt er 79 år og Sang 69 og de lever af Kurts folkeperison. Kurt har bygget 24 hængebroer i Vietnam for Danmark ambassade samt bygget 6 skoler.

To fine store malerier af Vietnam kunstprofessor T. Binh 2008 sælges til højestbydende. De måler begge 120 x 90 cm + ramme, er udført på lærred og vil være flotte i restaurant eller stor stue.

Agriculture ministry 30/8 has demarcated no-fishing zones along the central coast, and the zone is over 800 square kilometers. Taiwanese conglomerate Formosa Ha Tinh Steel has apologized for causing an environment disaster and promised to pay 2xUS$250 million in compensation.

Pages