Disgraced Formosa executive Chou Chun Fan expects that the Taiwanese steel corporation will fire him over remarks he made regarding the recent mass fish deaths along the coastal provinces. Mass fish deaths in central Vietnam from industrial wastewater discharge.

Tirsdag 24. april fortalte Dr. Thac og Dr. Binh fra Børnehospital nr. 1 i HCMC om "Børnesundhed i Vietnam". Først foredrag på Rigshospitalet, derefter middag for de interesserede på vietnamesisk restaurant.

Overview of the new cabinet - New Prime Minister, three Deputy Prime Ministers and 18 Ministers. Vietnam has first chairwoman of parliament - Nguyen Thi Kim Ngan - won 95 percent of votes.

Den danske NGO ADDA har støttet farme med økologiske grøntsager i Hanois omegn. Nu er der lavet mærkning af økologiske fødevarer og de sælges i en række butikker i Hanoi.

Velkommen til udstillingen"Life". Malerier af den Vietnamesiske maler DANG DUONG BANG. Der var fernisering lørdag den 16. april. Udstillingen kan ses indtil søndag den 1. maj.

Vietnam Kulturdag 2016 afholdt lørdag 9. april kl 10-16 på Amager. Om formiddagen talte fru Minh, næstformand for Vietnam-Danmark Venskabs Forening. Musik med Clara Bryld (sang) og Tri Minh (klaver). Foredrag Adam Jacoby og Wilfred Gluud.

Wilfred Gluud har sammen med Jan Cadovius har været på 3 måneders rejse i Vietnam fra 11/1 2016. Begge tog fotos, men hvor Wilfred tog til Hanoi, fortsatte Jan med at udforske Danang om omegn. Lørdag den 9. april fortæller Wilfred Gluud om turen og viser fotos.

Vietnam has first chairwoman of parliament - Nguyen Thi Kim Ngan, who had been deputy chairperson of the National Assembly since 2011, won 95 percent of votes to replace Nguyen Sinh Hung, who officially left the post on Wednesday 30/3 afternoon after a five-year term.

Hvorfor er det så svært at få en sort kaffe uden kondenseret sukkermælk i Vietnam? Det skyldes måske ikke kun almindelige høfligheder hos tjenerne, men også en ideologi der kræver nydelse, selv midt i et land hvis historie har været præget af kolonial vold og krig. Artikel af journalist Anders Ruby.

Dansk Vietnamesisk Forening afholdt Generalforsamling søndag 13. marts kl 14-16 på Amager. Efter næsten 20 år som formand, valgte Jørgen Prag at trække sig, og generalforsamlingen valgte Jonas WS Andersen som ny formand.

Pages