Niels Bjerre-Poulsen bog er et mesterværk skriver Politiken. Omtale og anmeldelser af bogen. Den 30 april var det 40 år siden at Vietnamkrigen sluttede. Niels Bjerre-Poulsen holder oplæg i Århus tirsdag den 2. juni kl. 18.30 om sin bog hos boghandler Kristian F. Møller, Store Torv 5. Der er gratis adgang og ingen reservation.

30. april var afslutningen på Vietnamkrigen for 40 år siden, og det blev fejret i Saigon (Ho Chi Minh City) med en stor parade om morgenen og om aftenen en genopførsel af Vietnamkrigen med over 2.000 medvirkende. Der var også offielle Internationale gæster inviteret af Ho Chi Minh Citys Byråd, fra DVF deltog 5 personer.

Agro-chemical giant Monsanto is back in Vietnam. Monsanto, one of the single largest producers of the estimated 20 million gallons of Agent Orange sprayed in Vietnam between 1961 and 1971, is among the corporations that stand to garner windfall profits if the Trans-Pacific Partnership (TPP) is passed.

The cave, which contains at least 150 individual grottos, a dense subterranean jungle, and several underground rivers became known as the world's largest cave in 2009.

AFLYST pga. sydom! - Internationalt Forum havde planlgt møder om Vietnam i anledning af 40 året for Saigons befrielse og Vietnamkrigens afslutning.

Vietnam-krigen sluttede for 40 år siden, men for millioner af vietnamesere hærger krigen fortsat i deres kroppe og i deres sind: de er ofre for de langsigtede virkninger af ekstremt giftige stof, dioxin, som USA anvendte i plantegifte. Se TV global eller hør radio Panorama.

30. april 1975 Saigon blev erobret og Vietnamkrigen var slut. Sydvietnams Befrielsesbevægelse og Nordvietnams hær indtog byen uden skud blev løsnes, Saigonhæren var gået i opløsning -  CounterPunch: The Vietnam War:  After 40 Years - The Deep Folly of an Unnecessary War

Debatmøde 30/4 med fhv. udenrigsminister Mogens Lykketoft og forfatter Niels Bjerre Poulsen, der har skrevet "Vietnamkrigen - En international historie 1945-1975". Afholdt i København.

NU MED FOTOSERIE. Der deltog ca. 205 personer. Afholdt loerdag 11. April i Osram huset i Valhallagade på Nørrebro i København. HipHop, udstilling af foto og foredrag med Irene Nørlund, Ole Riis, Trine Glue Doan samt fotograf Kenneth Nguyen. Modeshow med Ao Dai samt Karaoke, Origami og Kreativt værksted for børn.

Filmaften med fokus: LGBT’ere i Sydøstasien. Odense tirsdag 14/4 og Århus torsdag 16/4. Dansk Vietnamesisk Forening inviterer til filmaften i samarbejde med MIX Copenhagen | LesbianGayBiTrans Film Festival

Pages