Vietnams Prime Minister Nguyen Tan Dung, Philippines President Benigno Aquino III and World Bank Group President Jim Yong Kim have released a joint Op-Ed on the need for the world leaders to take action on climate change.

12/10 Vinderen af lakmaleri af fru Ta Thi Thanh Tam er fru Kirsten Klitgård, tillykke. Vi nåede 105 bidragydere før 1/10 og indsamlingerne er dermed også fradragsberettetigede i 2015. TUSIND TAK til alle bidragydere!

Monsoon Music Festival 2014 - Thanh Lam. Festivalen var co-sponseret af Danmark, se ambassdør John Nielsens tale. To danske band var med, Carpark North og Lulu Rouge. Afholdt i det gamle Imperial Citadel Thang Long, Hanoi, for 3 aftener fra fra 2-4. oktober.

Vietnamese-Danish couple Kurt Lender Jensen and his wife Sang has been granted land use rights to their homestead on 1/10. Central province of Binh Thuan has granted this to couple, who did so much to help poor rural communities.

Genetically-modified technology no magic wand for Vietnam’s agriculture - Scientists warn that genetically modified (GM) technology is not the “magic wand” that many people assume will increase crop yield and save domestic agricultural production.

The death toll for Typhoon Kalmaegi has risen to 13 and 15 people were injured by the storm, which slammed into the northern Vietnamese coast on Tuesday night.Two landslides in Lang Son Province early Wednesday morning.

SKAT har ændret reglerne for hvornår bidragsydere får fradrag for bidrag til indsamling. Jer der endnu ikke har støttet i år vil vi bede om, at indbetale mindst kr. 200 til enten Shelterindsamligen eller Hospitalsudstyr til Vietnam.

Instrukter Nguyen Hong Diep's film about a pregnant teenager who urgently needs money for an abortion. Film sponseret by Danish Embassy in Hanoi, won first price "Critics’ Week" at famous Venice Film Festival.

Velykket møde med John Nielsen, Danmarks ambassadør i Vietnam, som gav førstehåndsindblik i den politiske og økonomiske situation i Vietnam. Afholdt tirsdag 2. september 19.30 på Tagensbo Skole i København NV

Scientists in Vietnam are divided into two groups. One is in favor of GM crops while the other wants the Government to exercise prudence. The agriculture ministry allowed testing certain strains of GM corn and will facilitate mass cultivation.

Pages