6/10 Saigoneer: Agreement Reached On Trans-Pacific Partnership - Agreement Reached On Trans-Pacific Partnership - Why The TPP Agreement Could Be Huge For Vietnam - TPP Deal Could Add 30% To Vietnam’s GDP

Young woman, big responsibility: She manages 160 deminers and support staff who clean up cluster bombs and other explosives in Quang Tri Province

Hjemmeside har været nede over et døgn, fra ca. kl. 14 mandag 28.september til tirsdag kl. 19.30. Årsagen var tekniske problemer med opdatering af DRUPAL systemet.

DVF fejrer at vi har modtaget en CISU-bevilling, så vi kan tage første skridt mod et pilotprojekt, der skal sikre bedre seksualvejledning og -undervisning til Vietnams unge. Mål: Færre aborter, mere prævention, større respekt om kvinder! Sexual education to young female and male students at the Thai Nguyen University.

Vietnams high abortion rate. A legacy of childbearing quotas, poor family planning advice for the young, and conflicting messages about sex have created a situation where some are relying on abortion as a form of contraception.

Typhoon Vamco, the third tropical storm that has hit Vietnam this year, weakened after bringing strong winds and heavy rain to central provinces. 6 died in 3 provinses.

Le Ngoc Tung Hospital in southern Tay Ninh Province has been fined VND1.4 billion (US$62,000) for illegally burying untreated medical waste. Rivers polluted, factory sized and sand over-exploitation.

Læger uden Grænser Vores travleste dag på Middelhavet: Vi reddede 1.658 mennesker på Middelhavet. Flygtninge på Middelhavet: Et frygteligt syn ombord. Hjælp til flygtninge og migranter i Europa. Anh Lê om barndomerindringer som flygtning og restauranter og byhaver.

Der var ca 40 deltagere, og der var en udmærket debat under og efter oplægget. Historiker Niels Bjerre-Poulsen gav en vældig god introduktion til baggrunden for krigen, at det var ét langt forløb, en global konflikt som var forbundne. Han har skrevet bogen 'VIETNAMKRIGEN – En International Historie 1945-1975'.

Vietnam Guerilla Girlzzz er titlen på udstilling af plakater på Café Blågårds Apotek i København, hele september 2015. Hovedparten af plakaterne er med kvindelige guerilaer, som spillede en storrolle i befrielseskampen

Pages