Projektet "Sexual education at Thai Nguyen University" febrar 2018 januar 2021. Projekt for udvikling af seksualundervisning til 18-24 årige kvinder og mænd. I dag er emnet tabubelagt, seksualundervisning er et frivilligt fag, undervisningsmateriale og -metoder er u-pædagogiske. Antallet af uønskede graviditeter blandt 18-24 årige foruroligende højt og voksende.

Formanden Annette Winther i Bao Loc: foto med engelskelever. Vi har revideret folder og den kan downlodes fra hjemmesiden. Der er brug for flere donorer som sender mindst 200 kr og indberetter cprnr.

Torsdag den 11. januar kl. 19.30 på Cafe Globen, Turesensgade 2B, 1368 Kbh. K, Foredag med Vietnam-ekspert Wilfred Gluud. Besøg romantiske Hanoi, hovedstaden som er over 1000 år gammel. Også den hektiske mega-by Ho Chi Minh City. Udflugter til flotte Halong bugt og Sa Pa’s minoriteter samt flotte strande.

Seminar om de 165 vietnamesiske montagnardbørn, der ankom til Danmark i 29. april 1975. Oplægholdere lørdag den 7. oktober 2017 var Lam-Phol Lam, Arne Piel Christensen samt Klet Thi Dieu. Nu med hele Arne Piel Christensens tale.

"We [Trade] ministers are happy to announce that we have agreed on the core elements of the Comprehensive and Progressive Agreement for Trans-Pacific Partnership [CPTPP]". Asia-Pacific Economic Cooperation (APEC) is a regional economic forum comprised of 21 Pacific Rim member economies.

The death toll from a typhoon and ensuing floods in Vietnam reached 106 on 8/11, leaving 25 missing and 197 injured. Water was being released from at least 49 reservoirs that were dangerously full. More than 100,000 houses nationwide are still under water.

33 years ago Thomas Bo Pedersen had his first Vietnam experience as a young journalist. It changed his life forever. TV station VTC10 journalist Le Thi Bich trailed him to find out why a foreigner lost his heart to Vietnam. After 4 years in Danish Embassy in Hanoi, he was headhunted by Mascot Workwear, and now that is 11 years ago.

The death toll climbed to 72 16/10 , as heavy rains and floods swept through north-central and north. Now Vietnam braces for typhoon Khanun - 32 people have been injured during the disaster, while over 230,000 livestock have perished. At least 34,000 homes have been damaged, while over 8,000 hectares of rice crops have been inundated.

DA: Mekong eller ‘Alle Floders Moder’ - verdens næststørste flod-system Mekong er under et ødelæggende pres. Læs og del om Mekong eller ‘Alle Floders Moder’. ENG: Vietnam’s Central Highlands has too many plans for hydrpower plants. According to the Central Highlands Steering Committee, there were 190 operational and planned plants in the region back in 2005.
 

Turneen startede 12/10 på Østerbro og forsatte 20. okober i Odense. The Bay Collective spiller i Vietnam/Thailand fra 22. oktober til 30. november 2017, hvor de skal spille på bl.a Quest Festival, EU Music Festival og privat koncerter. The Bay Collective er et projekt af vietnamesiske/danske pianist TRI MINH og danske sanger/sangskriver NAY RUBY.

Pages