Restaurant Nha Trang

www.nhatrang.dk

Jesper Brochmandsgade 1,2200 Kbn. N
Rantzausgade ved Brorsonskirken
Alle dage 17-22, Tlf: 32 16 18 88

Omtale på AOK - god at kende, hvis man er vild med asiatisk mad og gerne vil spise billig - En af Else Bjørn (AOK) 5 favorit Vietnam restauranter (sept. 2010)

Lille hyggelig vietnamesisk restaurant Nha Trang i den sydlige ende af Nørrebro, ved Brorsonskirken. Maden er spændende, frisk og rigtig lækker. 
Ejerne på Nha Trang står selv for servering og køkken, her under det maleri som også er restaurantens logo.
Foto Wilfred Gluud

Lækker mad og hygge i Nha Trang

Af Wilfred Gluud, VietNam Ajour 3-2009, priser ajourført marts 2013.
I Rantzausgade på Nørrebro, er åbnet en lille hyggelig restaurant, tæt på Åboulevarden og Åbuen (gang og cykel overgang til Frederiksberg). Det er også lige ved siden af Brorsonskirken hvor de afviste irakere søgte asyl i kirken. Ejeren Dang kommer oprindeligt fra Nha Trang, så det var naturligt at bruge det som navn for den nye restaurant og udgangspunkt for spisekortet. Lokalet er lyst og enkelt med 20 pladser.
Lille, men godt vinkort, fra 139 for husets vin, glas 39, Rose 149, ellers 155-400 kr. Øl 25 kr. og Saigon Beer 35 kr. Man kan få en glimrende Pho Bo Tai (oksekød med brede risnudler) til 98 kr., Pho Gà (kylling) til samme pris.
Som forret er de friske ruller med rejer og salat til 65 kr. er virkelig lækre, men jeg foretrækker dog fiskesovs frem for jordnøddesovs, men det beder man blot om. Hovedretter 88 kr. med kylling, oksekød eller rejer med ris eller nudler, kogte eller stegte. Stegt and med chili 118 kr. ret med dejlig smag, hvorimod jeg finder and med shitakesveampe er for lidt krydret.
Specialiteterne er Grillet kongerejser med Sate-sauce eller Grillet Laks med special-sauce til 128 kr., Alt Godt fra Havet  eller Nha Trang specialiteter til 128 kr. Man kan også få lynstegt oksemørbrad serveret syden på jernpande til 148. kr
Jeg har spist der flere gange, og er meget begejstret for autentiske smag af Vietnam. Sidst var vi 2 der fik til forret Banh Xeo, sprøde rispandekager med rejer, svinekød og bønnespirer samt grøn salat og fiskesovs, og den var virkelig sprød og delikat til 65 kr. Hovedretterne til 98 kr. var stegt oksekød med citrongræs og chili og kylling mild karry, begge til 88kr. Dertil 2 Saigon Beer hver, I alt 426 kr.

Banh Xeo som forret og Stegt and med chili som hovedret, samt vietnamesisks kaffe i termokopper anbefales varmt!

Retur til: anmeldelser af restauranter