Lonely Planet Vietnam

Ny 12. udgave af den populære guidebog

Lonely Planet Vietnam. Juli 2014. Forlaget Lonely Planet.
512 sider, format 128 x 199 mm, 427 gram. 
Pris 150 kr. hos DVF - Bestillingsformular

Guidebogen findes også som eBook (PDF og Epub)
version på forlagets hjemmeside

 

Af Wilfred Gluud, Vietnam Ajour 3-2014

For dem der rejser rundt i Vietnam på egen hånd anbefaler vi Lonely Planets Vietnam, der er så populær at den nu udkommer i 12. udgave! (Køb først den danske udgave af den fortræffelige Politikens guide Turen går til Vietnam). Den nye udgave har igen udvidet dækning med mange kort, og beskrivelse af alt fra mad, sprog, sundhed og transport. Desuden et meget stort udvalg af hoteller og restauranter, i alle prisklasser og et meget stort antal byer og steder.
Der er sektioner i farver, men det er ikke en billedbog, siderne er pakket med informationer i sort/hvid med lille skrift. Man skal helst studere bogen i ro og fred, for de mange informationer og den lille skrift gør den svær at læse når man er på farten. Bykortene kan være svære at læse, og især hvis man går rundt. Så få lavet fotokopier i Vietnam af de byer hvor du er flere dage.
 
LP Vietnam er din vejledning til den mest relevante, up-to-date rådgivning om hvad at se, og hvilke skjulte opdagelser venter på dig. Bliv væk i Hanois gamle kvarter, sejl forbi Ha Long bugtens glitrende kalksten toppe, eller tag madlavningskursus i charmerende Hos An.
Farvekort og billeder hele vejen igennem. Højdepunkter og ruter hjælper dig med at skræddersy din rejse til dine personlige behov og interesser. Insider tips til at spare tid og penge og komme rundt som en lokal og undgå folkemasser. Essentiel info ved hånden - afgangstider, adresser og telefonnumre, hjemmesider, transit tips og priser. Ærlige anmeldelser for alle budgetter – hvor skal man spise, sove, sightseeing, gå ud, shopping, også skjulte perler, som de fleste rejsehåndbøger savner. Kulturel indsigt giver dig en rigere, mere givende rejseoplevelse - told, historie, arkitektur, regionale specialiteter, minoritetsfolk, miljø, fødevarer og drikke. Spis som en lokal feature.
 
Gratis, praktisk træk-ud kort over Ho Chi Minh City og Hanoi i den trykte version, samt mere end 80 kort. Hue Citadel 3D illustrationer. Udflugter til områder som de færreste besøger. Bonus Angkor Wat sektion.
Lonely Planet, de rygsæksrejsendes bibel, udmærker sig først og fremmest ved uovertruffen grundighed og detaljerigdom, hvad angår de konkrete beskrivelser af byer, steder, hoteller og restauranter. For folk der rejser på egen hånd er den obligatorisk og uundværlig.
 
Guidebogen findes også som eBook (PDF, Epub) på forlaget hjemmeside

Prisen er eksklusiv forsendelse - giro 229 1800 (reg.nr. 1551) - tlf. 38 86 07 01