Lonely Planet Vietnam

Ny 13. udgave af den populære guidebog

Lonely Planet Vietnam. August 2016. Forlaget Lonely Planet.
520 sider, format 129 x 197 mm, 438 gram.

Nu kun 130 kr. hos DVF - Bestillingsformular

Guidebogen findes også som eBook (Epub og PDF kapitler) på forlaget hjemmeside

Der er mange grunde til at rejse til Vietnam, og hvis man vide mere om Vietnam og læser Engelsk skal man købe Lonely Planet guidebogen "Vietnam". Bogen giver en guide til hvad du skal spise, drikke og købe, når du besøger det farvestrålende og kulturelle land, der byder oplevelser ud over det sædvanlige. 

Bogen dækker hele landet: Hanoi, Ho Chi Minh City, Hoi An, Halong bugten, Hue, Danang, samt standene Nha Trang og Mu Ne og  samt bjergbyerne Dalat, Sapa og desuden Siem Reap og templer af Angkor i Cambodja.

Af Wilfred Gluud

Vietnam er et land med betagende naturlige skønhed med en unik kulturarv. Spise, drikke og shoppe i smukke, gamle Hoi An; kite surfe i Mui Ne; eller besøge de imponerende pagoder og kongelige grave i Hue.
Hoteller og restauranter er opdateret i forhold til den forrige udgave. Bogen indeholder 66 kort og har også kort over Ho Chi Minh City og Hanoi til at tage ud samt 20 sider mere en den forrige udgave.
Lonely Planet Vietnam rejseguide indeholder: Farvekort og farvebilleder i bogen. Højdepunkter og ruter hjælpe dig med at skræddersy din rejse til dine personlige behov og interesser. Insider tips til at spare tid og penge og komme rundt som en lokal. Væsentlige info lige ved hånden - åbningstider, telefonnumre, hjemmesider, transport tips og priser. Anmeldelser for alle budgetter - at til at spise, overnatte, sight-seeing, gå ud, shopping, skjulte perler som de fleste guidebøger ikke har med. Kulturel indsigt giver dig en rigere, mere givende rejseoplevelse - historie, folk og kultur, mad & drikke, kunst & arkitektur og miljø.
 
Guidebogen findes også som eBook (Epub og PDF kapitler) på forlaget hjemmeside

Prisen er eksklusiv forsendelse - giro 229 1800 (reg.nr. 1551) - tlf. 38 86 07 01