INFORMATION OM VISUM ANSØGNING

Oversættelse af teksten på visumblanketten:

ANSØGNING OM VISA TIL VIETNAM

Pasfoto (4 x 6 cm). Foto med hvid baggrund, se lig i kamera, uden hat eller solbriller (men briller hvis det annvendes).

  1. Fulde navn (MED BLOBBOGSTAVER)
    Andet navn (hvis det anvendes)
     
  2. Fødselsdag
     
  3. Køn
    - skriv M = man (male) eller W = kvinde (woman)
  4. Fødested (det der er påført i passet)

  5. Nationalitet ved fødslen (dansker = DANISH)
     
  6. Nuværende nationalitet (dansker = DANISH)
  7. Religion

  8. Beskæftigelse

  9. Arbejdsgiver og arbejdsgivers adresse

     

  10. Nuværende adresse - Telefon privat/E-mail

     

  11. Familiemedlemmer samt ledsagende børn (fulde navn, fødselsdato, familierelation - f.eks. son (søn) eller daughter (datter).
  12. Pas nummer
    - type pas (almindeligt=normal - diplomat)
    - Udstedende myndighed - udløbsdato

     

  13. Dato for seneste besøg i Vietnam (hvis besøgt før)

  14. Forventet dato for indrejse - forventet udrejsedao
    - Tildato (Et turistvisum har normalt en gyldighedstid på 30 dage og højst 6 uger. Selvom man forventer at forlade Vietnam en bestemt dag, anbefales det at ansøge om 2-3 dage mere, så man er dækket ind ved flyforsinkelse).

  15. Formål med indrejse (turist, business, eller andre formål)

  16. Forventet midlertidig adresse i Viet Nam (f.eks, det første hotel)

     

  17. Værtsorganisation i Vietnam (hvis sådan findes) 
    - Navn på værtsorganisation 
    - Adresse
    - Vært i organisation (f.eks. formand eller direktør) ELLER familie i Vietnam
    - Adresse
    - Relation til værten
    (eller fulde navn, adresse og familierelation, som kontaktes eller besøges i Vietnam (udfyldes ikke for almindeligt turistbesøg).

     

  18. Ledsagende børn

     

  19. Antal ind- og udrejser
    - Single = kun en ind- og udrejse
    - Multiple = mange ind- og udrejser

     

  20. Andre forhold (hvis nogen)

     

  21. Jeg sværger på at den ovenstående erklæring er sand og påtager mig det fulde ansvar.
    - Udfyldt i (by, f.eks. Copenhagen), den (dato)

     

  22. Underskrift 

Note: Efter at have udfyldt blanketten og vedlagt pasfoto 4 x 6 cm., sendes blanketten til ambassaden.
Ledsagende børn under 14 børn, som er på forælderens pas, inkluderes i blanketten også med et foto.
Fremsend også selv-adresseret returkuvert, det originale pas, samt visum afgift.